Stačí mít přibližnou představu podlahové krytiny do kuchyně a hodně času. Pak jen vybírat a zvažovat. Nabídka je opravdu široká.
Líbí se vám tento článek?
Při výběru krytiny do kuchyně je třeba mít na paměti rizika spojená s vylitím tekutiny, a to nejen vody, může to být olej při smažení, omáčka, víno. klasické jsou nehody jako pád předmětů, nádobí.
„Na druhou stranu je třeba zohlednit, že při vaření strávíte, resp. stojíte v kuchyni i několik hodin, takže pro člověka, který rád vaří a současně rád chodí bos, bych doporučil krytinu měkčí a teplejší na dotek, jako jsou ekologické elastické krytiny PurLine nebo vinyly,“ radí Milan Mrkáček, vedoucí regionálního prodeje společnosti KPP, a dodává: „Obě podlahy jsou voděodolné, a navíc lehce čistitelné pouhou vodou.“
Dočtěte tento článek jako člen klubu Můj dům.
Největší komunita majitelů rodinných domů v ČR. Připojte se i vy!
Jste členem? Přihlásit se.
Zeptat se & odpovědět